Dlouho jsem na Signály nic nenapsala, a to z jednoho prostého důvodu - v poslední době se děly natolik osobní věci, že se nedalo o nich psát a zároveň člověk nedokázal myslet na nic jiného.

Za čtyři týdny se vdávám.

Všechno se to semlelo strašně narychlo, v podstatě máme celkově na zorganizování našeho velkého dne dva měsíce. Máme dost velkou svatbu, což samo o sobě znamená hodně velký seznam věcí k zařízení, všechno domlouváme v presu, jako v každém plánování se často něco nedaří dle našich představ, ale řeknu vám, že jsem fakt ráda, že na to máme ty dva měsíce. Kdybych se tím měla zabývat dlouhodobě, asi by mě kleplo. 

Moc se těším, až budeme svoji, užijeme si svatební den a pak spolu začneme bydlet. Svatební den bude takový, jaký jsem vždycky chtěla. Bude jakýmsi poděkováním všem našim blízkým, bude setkáním našich rodin a našich přátel. Na oběd máme jen rodinu (rodiče, sourozence, prarodiče, tety, strýce, bratrance a sestřenice s rodinami), nejbližší přátele a kněze, kteří budou na naší svatební mši koncelebrovat, což dalo celkové číslo 90. 

Nemáme svícu (rozlučku se svobodou), protože se v zimním období prakticky nedají najít dostatečné a vhodné prostory, a tak dalších osmdesát lidí přijde ještě večer. 

A víte, co jsem ještě nezmínila?

Bude to krojovaná svatba.

Pokud byste chtěli zjistit podrobnosti, máme stránky - www.dreveni.cz, na kterých postupně aktualizujeme veškeré informace ke svatbě. 

Tak se za nás 3. února modlete.